InfoGest 2000,S.L.InfoGest 2000,S.L. Enviar E-mail Agregar a Favoritos Català | Castellano
Inici
Empresa
Serveis
Solucions
Contacte
Serveis que oferim
Assessorament

Per la nostra empresa, tot servei ha d'estar fonamentat en un assessorament professional i de qualitat que permeti el desenvolupament dels projectes dels nostres clients.
L'èxit dels nostres clients és part de la nostra satisfacció, i per això, valorem la consecució dels objectius establerts i això només és possible si es treballa per a trobar la millor solució per a cada problema, més enllà del rendiment puntual.

Desenvolupament de Software

La nostra empresa està especialitzada en el desenvolupament de aplicacions informàtiques adaptades a la realitat administrativa i productiva dels nostres clients.
Perquè igual que no existeixen dues persones iguals entenem que no tenen per que existir dos formes iguals de gestionar un negoci. Busquem i adaptem els nostres programes a la seva realitat.
Si té una manera especial de dur el seu negoci nosaltres trobarem la solució que necessita.

Instal·lació i administració de Xarxes

Dintre de la nostre voluntat de facilitar la relació dels nostres clients amb l'entorn tecnològic, varem creure fonamental facilitar als nostres clients un sol interlocutor en aquest àmbit, i d'aquesta manera varem integrar el servei d'instal·lació i manteniment de xarxes.
Avui dia, acumulem una amplia experiència i sabem de la importància d'una xarxa ben estructurada, gestionada i supervisada per tal de garantir el servei 24h al dia.
Per això, dissenyem, instal·lem, gestionem, mantenim i supervisem remotament totes les xarxes locals dels nostres clients, perquè ells només tinguin que pensar en gestionar el seu negoci.

Desenvolupament Web

Internet i les noves tecnologies són una realitat cada cop més difosa i, avui dia, és impensable no gestionar els serveis d'una empresa mitjançant una pàgina web.
Des de la nostra empresa entenem, però, que Internet no es només un aparador és i serà cada cop més un mitjà fonamental en el intercanvi d'informació entre clients i proveïdors. I és per això que entenem el desenvolupament web com un medi més a integrar a la gestió administrativa dels nostres clients, facilitant als seus clients i proveïdors la informació adient en cada cas per tal d'agilitzar i facilitar la seva relació comercial diària.

1024x768 - © 2008 InfoGest 2000, S.L. | Privacitat