InfoGest 2000,S.L.InfoGest 2000,S.L. Enviar E-mail Agregar a Favoritos Català | Castellano
Inici
Empresa
Serveis
Solucions
Contacte
La nostra empresa

La nostra empresa va ser fundada l'any 1990. Des de aleshores hem vingut desenvolupant serveis integrals per a Petites i Mitjanes empreses per tal d'abastir tots els vessants tecnològics de les seves necessitats.

La evolució i l'adequació dels nostres serveis ha estat una constant al llarg d'aquest temps per tal de millorar dia a dia el nostre servei i facilitar la integració de les noves tecnologies en el entorn administratiu i productiu dels nostres clients.

Actualment, i mitjançant la utilització de les darreres tecnologies al nostre abast, oferim un àgil i eficaç servei de desenvolupament de software a mida, gestió, administració, supervisió i manteniment remot de totes les estructures informàtiques dels nostres clients, des de la petita empresa d'un sol PC fins a complexes estructures de xarxes locals distribuïdes al llarg de tot el territori nacional.

La nostra política d'empresa es fonamenta en interpretar la nostra aportació des de la perspectiva d'un soci tecnològic que col·labora en assolir aquelles fites que els nostres clients es marquen per a les seves empreses.

1024x768 - © 2008 InfoGest 2000, S.L. | Privacitat